Er worden i

Vervolgcursus Start met Bridge deel 3
In oktober 2024 zal bij voldoende belangstelling weer een vervolgcursus worden gehouden. Deze cursus van twaalf lessen is geschikt voor spelers die inmiddels enkele jaren ervaring hebben en de basistechnieken grotendeels onder de knie hebben. In deze cursus worden naast herhaling van een aantal belangrijke thema's enkele nieuwe bied- en speeltechnieken behandeld. Na deze cursus heb je voldoende bied- en speelarsenaal tot je beschikking om competitiever te kunnen zijn aan de bridgetafel.

Bridge Sociëteit Dalfsen

Op 30 september 2024 start wederom een nieuwe beginnerscursus in Dalfsen.


Bridge Academie Zwolle

Het ligt in de bedoeling dat er begin oktober wederom een nieuwe beginnerscursus Start met Bridge wordt georganiseerd. Via deze website hou ik u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Beginnerscursus gezamenlijk bridgeverenigingen "Noord-Veluwe"

Het ligt in de bedoeling dat er begin oktober wederom een nieuwe beginnerscursus Start met Bridge wordt georganiseerd. Via deze website hou ik u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Workshops voor beginnende bridgers

Bridgers die net van de cursus afkomen of nog niet zo lang spelen hebben vaak behoefte om in een ontspannen setting te oefenen met de stof en hun bied- en speeltechniek te analyseren en verder te ontwikkelen. In 2023 en 2024 heb ik tot drie keer toe een aantal oefensessies georganiseerd. Wegens het grote succes organiseer ik ook in de maanden juli en augustus weer workshops. Het principe is dat er wekelijks een  thema centraal staat. Dit gebeurt aan de hand van een aantal te spelen spellen waarbij naast het juiste biedverloop en af- en tegenspel ruimte is vrij gemaakt om een aantal opdrachten te maken die verband houden met het thema.

Mocht je interesse hebben om mee te doen, laat het dan weten via de mail of laat een bericht achter op het contactformulier op deze website.


Graag tot ziens!

Jos Bergen