Het zou leuk zijn als je je cursuservaringen wilt delen. Laat hier dan jouw bericht achter. Alvast bedankt!

Gastenboek

Mariette Bonhof
17-04-23 16:22:43
Erg plezierige vrijdagmiddagen beleefd met Jos als bridgedocent. Ik heb de beginnerscursussen 1 en 2 gevolgd. Zeer duidelijke uitleg onder een gemoedelijke sfeer. Ik ga nu proberen de geleerde stof in praktijk te brengen bij een bridgeclub. Mocht ik vastlopen zal ik zeker Jos Bergen weer inschakelen.
Westerveld
12-04-23 12:05:00
Ik heb de beginnerscursussen 1 en 2 gevolgd met Jos als docent en dat beviel heel goed. Op een rustige en duidelijke manier wordt de stof behandeld, de sfeer is prettig en ontspannen, de lessen zijn erg leerzaam. Jos is een TOP docent.
Astrid Schrijver
06-03-20 10:04:22
Ik heb zowel de beginners als de vervolgcursus gedaan in Dalfsen. In de lessen weet Jos de stof op een rustige en duidelijke manier over te brengen. Wat ik ook heel prettig vind is dat in de lessen veel ruimte is om de theorie ook direct in de praktijk toe te passen. Hierdoor beklijft het beter. Ik ben echt enthousiast geworden!
Wilma Nijboer
05-03-20 18:37:04
Ik heb de beginners en gevorderden cursus bij Jos gevolgd bij de bridgecursus Dalfsen. Alhoewel ik helemaal geen kaarter ben, heb ik veel plezier in het bridgespeler gekregen. Dat komt zeker door de prettige en duidelijke lessen van Jos. Wat een fijne en goede docent! Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om te leren bridgen.
Louk Herber
08-05-19 14:32:36
Tijdens het bezoek aan BC Zwolle Zuid heb ik met veel plezier geluisterd en gekeken naar je enthousiasmerende wijze van lesgeven. Wat ik die avond al tegen je zei: je deed het als docent heel goed, iets dat echt opviel.
Niet voor niets dat zoveel mensen je cursus bezochten!
Succes met het verder uitbouwen van je activiteiten als bridgedocent.

Met vriendelijke groet,

Louk Herber, al 50 jaar bridgend.