LEER  BRIDGEN !
 

Het zou leuk zijn als je je cursuservaringen wilt delen. Laat hier dan jouw bericht achter. Alvast bedankt!

Gastenboek

Astrid Schrijver
06-03-20 10:04:22
Ik heb zowel de beginners als de vervolgcursus gedaan in Dalfsen. In de lessen weet Jos de stof op een rustige en duidelijke manier over te brengen. Wat ik ook heel prettig vind is dat in de lessen veel ruimte is om de theorie ook direct in de praktijk toe te passen. Hierdoor beklijft het beter. Ik ben echt enthousiast geworden!
Wilma Nijboer
05-03-20 18:37:04
Ik heb de beginners en gevorderden cursus bij Jos gevolgd bij de bridgecursus Dalfsen. Alhoewel ik helemaal geen kaarter ben, heb ik veel plezier in het bridgespeler gekregen. Dat komt zeker door de prettige en duidelijke lessen van Jos. Wat een fijne en goede docent! Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om te leren bridgen.
Louk Herber
08-05-19 14:32:36
Tijdens het bezoek aan BC Zwolle Zuid heb ik met veel plezier geluisterd en gekeken naar je enthousiasmerende wijze van lesgeven. Wat ik die avond al tegen je zei: je deed het als docent heel goed, iets dat echt opviel.
Niet voor niets dat zoveel mensen je cursus bezochten!
Succes met het verder uitbouwen van je activiteiten als bridgedocent.

Met vriendelijke groet,

Louk Herber, al 50 jaar bridgend.
Rob de Vries
07-05-19 23:27:47
Ik ben voorzitter van de Bridgeclub in Dalfsen en ken Jos als zeer getalenteerd lid, maar ook als bridgedocent. Hij doet dat op een zeer prettige manier. Ik kan hem in die laatste hoedanigheid aan ieder ten zeerste aanbevelen aan een ieder die (beter) wil leren bridgen!